Gålå

Het ideaal van een wintersport kan vele vormen hebben. Voor de een zijn het rustige skitochtjes in de beschutting van bossen en in ongerepte natuur, weg van de stress. Anderen zoeken meer uitdagingen in pittige skitochten door de bergen. Misschien is het verblijf in een traditionele, knusse Noorse hut wel de grootste wintervakantie droom of een zeer comfortabel en ontspannen verblijf in een eerste klas hotel. In Gålå vindt u alle mogelijkheden bij elkaar. Vlak naast hotel en hutten zijn er 6 skiliften met een totale afdalingslengte van 20 km, hoogteverschil 310 m.

Voor de langlaufer begint hier al bij de voordeur een uitgebreid net van 200 km gespoorde en nog eens 100 km gemarkeerde loipes. Het terrein is zeer afwisselend: bossen, bevroren meren, hoogvlaktes, bergen.

 

Gålå en kinderen

Gålå is een heerlijke bestemming voor een gezin met kinderen. Mochten de kleintjes willen skiën dan worden ze goed begeleid bij de plaatselijke skischool. Het is een klein, makkelijk gebied waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan op de ruime brede pistes.

Direct reserveren   Accommodatie informatie

 

Facts Gålå

Hoogte: 930 m
Pistes: 20 km, ‘s avonds verlicht
Groen: 9 Blauw: 5 Rood: 3 Zwart: 1
Liften: 1 stoeltjes, 6 sleep
Loipes: 120 km, waarvan 12 km verlicht
Funparks: 5
Voorzieningen: supermarkt, eetgelegenheden, bar, 1 hotel (met binnenzwembad)
Activiteiten: o.a. huskysafaries, arrensledetochten, langlauftochten met gids
Bereikbaarheid: 4 uur vanaf Oslo

Loipekaart Gålå

Meer informatie

Wilt u weten wanneer de loipes voor het laatst zijn gespoord? Volg de machine op de volgende website: www.skisporet.no/oppland/gala

Pistekaart Gålå