Over ons

In 1979 zijn wij onder de naam Keta Tours begonnen met het organiseren van wintersportvakanties naar Noorwegen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere reisaanbieders van wintersportreizen naar Noorwegen. Op 1 juli 2013 is Keta Tours opgegaan in Scandic Booking. Onze service, kennis en vertrouwen blijven zoals het altijd is geweest, goed en gedegen. Wij doen ons best om onze kleinschalige aanpak van het eerste uur voort te zetten door direct en persoonlijk contact en individuele informatie.

Door onze lange ervaring in Noorwegen, kennen wij de meeste aanbieders persoonlijk. Ook zijn wij, op elke plek die wij aanbieden, zelf geweest dus schroom niet ons te bellen voor advies op maat. Wij bieden naast alle bekende wintersportgebieden ook heel eigen, speciale en minder bekende bestemmingen voor de ‘echte liefhebber’.

Scandic Booking altijd voordeliger dan rechtstreeks boeken!

Als agent van de verhuurder ontvangen wij commissie. U bent bij ons daarom juist voordeliger uit dan rechtstreeks boeken. Bovendien kunt u in combinatie met uw boeking bij ons ook extra voordelig uw bootovertocht inboeken of een vlucht met aansluitend transfer, geheel op maat. Ook dát is onze specialiteit. Verder:

  • gemakkelijke betalingsregeling (geen verplichte creditcard afboeking)
  • soepele voorwaarden
  • onafhankelijke informatie
  • SGR

Kortom: een prettig en goed verzorgd totaalpakket met garantie!