Transfer

De luchthaven Gardermoen ligt 45 km ten noorden van de stad Oslo en heeft goede verbindingen met Lillehammer en de noordelijk gelegen wintersportplaatsen.

Het treinstation van Oslo-Airport bevindt zich onder de aankomsthal met een snelle shuttle-trein naar Oslo Centrum (Flytoget) en een directe verbinding in noordelijke richting naar Lillehammer, Ringebu, Vinstra en Otta.
Voor de richting Gol – Geilo is er een overstap op Oslo centraal.

De busterminal  ligt direct na de uitgang van het vliegveld. In de weekends rijden speciale skibussen naar veel bestemmingen met een goede aansluiting op vluchten van en naar Nederland. De buschauffeur heeft de naam en het vluchtnummer van alle passagiers. Ook kunt u via ons gebruik maken van lijnbussen of regio-servicebussen.
In bijna alle gevallen rijdt de bus rechtstreeks naar de vermelde bestemming, soms ook is het laatste deel van het vervoer met een hotelbusje of taxi. Ook dit vervoer is al in de transfer-toeslagprijs inbegrepen.

Transferprijzen:
Onderstaand de transferprijzen van Oslo airport naar de bestemming (en vice versa) per enkele reis. Alleen voor de bestemmingen Sjusjoen en Nordseter is de lokale bus vanaf Lillehammer naar de bestemming (en vice versa) op eigen gelegenheid (u krijgt van ons de lokale bustijden bij de reisbescheiden).

Beitostølen: € 57,- (bus)
Espedalen: € 83,- (trein + hoteltaxi)
Fefor: € 72,- (trein + hoteltaxi)
Gålå: € 68,- (trein + taxi)
Geilo: € 69,- (trein)
Hafjell: € 87,-/€ 60,-  (trein + taxi)
Hemsedal: € 48,- (bus)
Hindsaeter: € 73,- (trein + hoteltaxi)
Høvringen: € 45,- (bus), € 78,- euro (trein + hoteltaxi)
Kamben: € 61,- (bus + hoteltaxi), € 74,- (trein + hoteltaxi)
Lillehammer: € 33,- (trein)
Måsåplassen: € 61,- (trein + hoteltaxi)
Nordseter: € 33,- (trein)
Sjusjøen: € 33,- (trein)
Skeikampen: € 57,- (trein + hoteltaxi)
Trysil: € 39,-  (bus)
Venabygd: € 53,- (bus), € 68,- (trein + hoteltaxi)

**Kinderen krijgen vaak korting op de reis. Specificatie bij offerte-aanvraag of boeking.