Uw bootovertocht met extra korting in de zomer!

Voor de Color Line overtocht Kiel-Oslo bieden wij een interessante korting. Ook bieden wij voordelige andere overtochten van/naar Noorwegen aan van zowel Color Line als Stena Line.

Vraag via het contactformulier vrijblijvend een prijsopgave bij ons op. U krijgt binnen 24 uur antwoord.

 

Bootovertocht Kiel – Oslo en/of Kiel – Göteborg

Meest favoriete reismethode

Geniet aan boord van een Color Line Cruiseferry of een Stena Line ferry voor een bijzonder en ontspannen begin van uw vakantie. U vertrekt met eigen auto richting Kiel in Noord Duitsland (slechts 5 uur rijden vanuit Utrecht) en vandaar uit vertrekt de ferry van Color Line om 14.00 uur naar Oslo. De ferry van Stena Line vertrekt om 18.45 uur naar Göteborg. U overnacht aan boord in een luxe hut met douche en toilet en komt de volgende ochtend lekker uitgerust aan.

Aan boord van Color Line

Aan boord vindt u enkele prima restaurants, bars, een tax-freeshop en winkeltjes. Elke avond wordt er een theatershow opgevoerd, ook leuk voor de kinderen. Liefhebbers kunnen een gokje wagen in het casino aan boord. Daarnaast hebben de beide cruise ferries van de Color Line (Fantasy + Magic) die varen tussen Kiel en Oslo een groot zwemparadijs. Aan boord beschikt u over een luxe 3 of 4 sterren binnen- of buitenhut met eigen douche en toilet. U kunt bij ons ook reserveren voor het dinerbuffet aan boord en/of voor het ontbijtbuffet.

Prijzen maaltijden
ontbijtbuffet € 16,- (vw) € 8,- (kind 4 t/m 15 jr)
avondbuffet € 36,- (vw) € 18,- (kind 4 t/m 15 jr)

Aan boord van Stena Line

Aan boord vindt u enkele prima restaurants, bars en een winkel. U komt de volgende morgen heerlijk uitgerust aan in Zweden want er is een ruime keus aan hutten. Van een eenvoudige binnenhut tot een luxe Panaroma Jacuzzi suite. Alle hutten zijn voorzien van beddengoed en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep. U kunt bij ons ook reserveren voor het dinerbuffet aan boord en/of voor het ontbijtbuffet.

Prijzen maaltijden
ontbijtbuffet € 13,- (vw) € 7,50 (kind 4 t/m 15 jr)
all-inclusive avondbuffet* € 36,- (vw) € 18,- (kind 4 t/m 15 jr)
*All inclusive buffet is inclusief bier, wijn, softdrinks en koffie.

Vertrektijden

Color Line
Heenreis (per eigen auto naar Kiel):
Kiel 14.00 uur – Oslo 10.00 uur (volgende dag)

Terugreis (per eigen auto naar Oslo):
Oslo 14.00 uur – Kiel 10.00 uur (volgende dag)

Stena Line
Heenreis (per eigen auto naar Kiel):
Kiel 18.45 uur – Göteborg 09.15 uur (volgende dag)

Terugreis (per eigen auto naar Göteborg):
Göteborg 18.45 uur – Kiel 09.15 uur (volgende dag)